Протест, с който да спрат концерт на родения в България руски

...
Протест, с който да спрат концерт на родения в България руски
Коментари Харесай

Готвят протести срещу концерт на Филип Киркоров у нас

Протест, с който да спрат концерт на родения в България съветски артист Филип Киркоров, приготвят в групи в социалните мрежи, заяви " 24 часа ". Бившият брачен партньор на Алла Пугачова, който е отявлен подръжник на Владимир Путин и войната против Украйна, трябва да взе участие в събитие в зала 1 на НДК на 3 ноември. За тогава е разгласен юбилеен концерт на българския дует " Ритон ".

Здравко и Катя са другари с Киркоров и също не крият благосклонностите си към политиката на съветския президент Владимир Путин. През лятото те приветстваха Киркоров в България.

Руският артист има двойно поданство, тъй като е роден във Варна.

Протестите против допускането на Киркоров да пее в НДК започнаха да се провеждат, след като по Българска национална телевизия бяха излъчени реклами за концерта.

Блокада на входоведе на НДК или изкупуване на билети и атака по сцената с яйца и домати са разновидностите за митинг, които се разискват в обществените мрежи.

Здравко и Катя тази година отбелязват 45 години дружно на сцената. Те приготвят концерта от началото на годината, като той е свършек на турнето, с което двамата реализатори обиколиха някои градове в страната. Още през лятото оповестиха, че Киркоров ще бъде техен специфичен посетител.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР